En virtud de la misma, se convoca concurso público para la elaboración de:
  • Un bàner realitzat amb flaix o similar (caldrà lliurar l'arxiu font en format .FLA) de 113 X 454 píxels en configuració apaïsada, i una durada de 8-10 segons, per ser inserit al lloc web de l'Institut http://www.gencat.net/icdona/ com a imatge per a la commemoració del 8 de març de 2008.

  • Un cartell de 29,7 cm d'ample per 42 cm d'alt (DIN A3 configuració vertical) on s'inclourà la frase .8 de març, Dia Internacional de les Dones., així com la imatge corporativa de l'Institut Català de les Dones.

  • Una postal de 15 X 10 cm on s'inclourà la frase .8 de març, Dia Internacional de les Dones., així com la imatge corporativa de l'Institut Català de les Dones.

  • La impressió del cartell en suport rígid i amb les mides màximes de 29,7 cm d'ample per 42 cm d'alt (DIN A3), amb una etiqueta al revers a on es farà constar el pseudònim utilitzat. S'inclourà la frase .8 de març, Dia Internacional de les Dones., així com la imatge corporativa de l'Institut Català de les Dones.

Resulta curioso. Antes se solicitaba únicamente en esta clase de concursos el soporte papel. Más tarde, cuando se constata el uso generalizado de la informática en el desarrollo de esta clase de propuestas cartelísticas, se empezó a solicitar asimismo en formato digital.

Sin embargo, nunca hasta ahora había visto que, para un concurso de estas características, soliciten también (por el mismo precio -perdón, premio-) que se realice un banner en flash y una postal. Dos refelexiones:

a) Más masticado, imposible.

b) Esta claro que los artistas, hoy en día, o son multimedia, o no són res.

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top