Publicar un comentario

  1. Estic d'acord en la penosa manera de "premiar" el país. Però crec que la Copa Catalunya no és un bon exemple, i m'hi poso en el cap de Guardiola.
    Per què el Barça ha de fer el que no han fet Nàstic, Girona i Espanyol? Juguen amb els suplents i equip B. I en el cas de l'Espanyol van anar-hi cinc suplents mentre que més d'11 jugadors del primer equip es van quedar a Barcelona. El Barça ah deixat els 5 del primer equip`disponibles.
    Segon tema: Guardiola acceptava jugar amb els bons si el partit s'hagués jugat quan s'havia previst, el 3 de setembre. Però finalment es va haver de canviar la data perquè el St. Andreu tenia prèvia de la Copa del Rei.
    Jo entenc que el desprestigi és de la competició, que no atreu ningú, no és seriosa perquè les dates depenen de molts condicionants. Si ahir juguem i Eto'o es trenca el genoll pengem d'un campanar Guardiola.
    Per altra banda, el Barça pot demostrar que es preocupa pel futbol català de moltes altres formes, per exemple fomentant "clínics" dels jugadors al terreny, no costaria gens que un cop al mes diversos jugadors anessin a comarques a fer una sessió d'entrenament a nanos del cadet o juvenil.

    ResponderEliminar
  2. Ho sento, Andreu, però no estic d'acord.
    a) Els jugadors podien haver anat, encara que fos per no jugar i fer-se la foto amb la gent i els jugadors (tant de l'equip inferior del Barça com dels rivals).
    b) Suposo que es pot jugar "relaxadament" o jugar només 10/20 minuts al final, minimitzant els riscos de lesió.
    c) SI és per diners, cap problema a fer gires a l'altre punta del món que trenquen preparacions, poden presentars riscos, etc...
    d) Molta de la gent que va pagar la entrada (i TV3 -i els anunciants, etc.-) esperaven una formació "correcta" i/o "digna" del Barça.
    e) Si, malgrat tot, el Barça hagués guanyat, llavors, tot i que els motius de queixa no són pel resultat, entendria que la queixa me "l'hagués de callar". Perdre, així, és inacceptable i una falta de respecte.

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top