Este fin de semana tiene lugar una de las fiestas más in de las que se llevan a cabo en todo el mundo y parte del extranjero, "La Festa del Renaixement" en Tortosa.

No conocerla, disfrutarla y vivirla es un auténtico pecado (mortal para catalanes, venial para residentes allende Catalunya).

Empieza mañana, día 19 y acaba el próximo día 22. El programa completo puede obtenerse aquí.

Todo el pueblo se lanza a la calle, en una ambientación perfecta del siglo XVI.

Si un par de compromisos pueden ser esquivados (y se intentará que así sea), me escaparé para allá. No hay mejor momento y ciertamente tengo bastante abandonada la casa familiar. ¡ Nos vemos !

Publicar un comentario

  1. Com a tortosí recomano molt aquesta festa, però no aneu a passar el dia, aneu a passar la nit, realment la ciutat canvia molt respecte qualsevol dissabte a la nit. Si aneu de dia veureu que des de les 3 de la tarda fins les 6 tot està molt solitari, les hores punta són de 6 de la tarda fins mitjanit.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per la recomanació (que comparteixo).
    Hi aniràs aquest any?

    ResponderEliminar
  3. Doncs tinc un familiar al clínic, potser m'hi apropo a passar la nit de dissabte, però no ho sé... potser després d'11 edicions descansaré una.

    ResponderEliminar
  4. Cool Condition...
    Aquest any convido a una amiga de Manresa, espero seu passi molt bé, i q trobe algún tortosí q valgui la pena, pq ella seu val!!!

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

Con la tecnología de Blogger.
 
Top