jean_bouin2 A instancias de un corredor pompeufabriano (o pompeufabriano corredor), me he inscrito en la 85ª edición de la carrera Jean Bouin, una cursa de 10 km. que tendrá lugar el próximo 30 de noviembre.

Voilà la acreditación de mi compromiso con la causa y de la inscripción realmente hecha:

jean_bouin

Por el recorrido, veo que no será nada sencilla, ya que la última parte de la carrera (dónde las fuerzas, si las hubo, ya no están) vuelve a ser en pronunciada subida.

Ya os contaré.

Publicar un comentario

 1. Tot el Paral·lel en pujada, seran gairebé 10 minuts per, segurament, no millorar cap marca. Ara bé, la temperatura, si està al voltant de 15 graus, pot ser excel·lent.

  ResponderEliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 3. Himajina, ja saps que sedentaris et dona tot el suport i, fins i tot, alguns consells "amateurs" al bloc per curses de 10 km.

  Jo no podré anar a la Jean Bouin però aniré aquest cap de setmana a la cursa del Clot-Camp de l'Arpa.

  Molta sort i guarda forces pel tram final, ja que el terreny és molt favorable abans d'encarar el Paral·lel. Vens d'una baixada fins l'estació de França i tot pla fins el Paral·lel i llavors ... cap amunt i, quan creus que s'acaba, la pujada per carrer Lleida. Es una cursa molt especial, potser més que la dels Bombers, però el debat per un altre dia.

  Esperem una bona crònica i, si vols que la publiquem a sedentaris, serà molt ben rebuda.

  ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top