Las prisas, especialmente cuando se redactan titulares, son poco aconsejables.
La noticia completa, aquí: http://www.hoytecnologia.com/noticias/Trafico-quiere-puedan-manipular/23179 (fíjense que la url también omite el 'no').

Sin perjuico de mejor (y más reflexionada) opinión, creo que la iniciativa de la DGT, aún loable en la finalidad, es "inocente", ya que dudo mucho que pueda impedir la venta en España de dispositivos GPS movilmente configurables, teniendo presente no sólo la pluralidad de fabricantes/importadores, sino la libertad de circulación de bienes en el seno de la Unión Europea, etc.

¡¡ Cómo me gustan las iniciativas encaminadas a controlar la tecnología (Internet, etc.) para evitar los (teóricos) malos usos !! Tienen quelcom de quijotesco.

Publicar un comentario

  1. Jo segueixo sense entendre les limitacions a aquests aparells. Es poden fer servir en moviment o no? En cas que sigui així, un semàfor es considera manipulació en moviment? Al final es compliquen molt la vida els legisladors, i també els mitjans de comunicació que donen rumors per notícia i despisten. Si em passa a mi que llegeixo 3-4 diaris, què li pot passar al conductor tipus??

    ResponderEliminar
  2. Benvolgut Andreu,

    No les entén ningú les limitacions. Canviar un CD, manegar l'IPOD, menjar-te un bocata o jugar a les endevinalles ambs els nens són factors que també poden provocar distraccions.

    Inclús en l'hipotètic cas que la DGT aconseguís que el 100% dels GPS no es puguessin manipular, llavors els fabricants els incorporarien reconeixement de veu i ja la tornem a tenir...

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top