Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 4936 de hoy, 30/07/2007.

"RESOLUCIÓ ASC/2336/2007, de 18 de juliol, per la qual es convoca concurs públic de concessió d'ajuts a projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut a Catalunya, així com d'ajuts a la formació especialitzada per a joves investigadors o investigadores en matèria de joventut a Catalunya corresponents a l'any 2007"

Hasta 50.000 euros de ayudas y plazo hasta el 29 de septiembre. Y, a tenor de la resolución: "son temes prioritaris l'anàlisi de la situació dels joves catalans pel que fa a emancipació i participació"

Se admiten ideas, sugerencias, propuestas y colaboraciones.

Publicar un comentario

  1. Jo analitzaria els efectes del mercat de lloguer públic en l'emancipació. És a dir, la comparativa dels tres models predominants d'oferta de lloguer: el cas nòrdic, on l'estat(entès en sentit ampli) compra i crea habitatge que després reparteix. A cada indret hi ha un límit de temps i de recursos econòmics. Així molta gent ha passat per barris diferents de la ciutat i/o condicions més luxoses.
    L'altre seria un model mixte: lloguer a llarg termini (més de 2 anys), pisos grans i entrada en funció d'ingressos.
    I per últim el model americà fruit de la gran mobilitat geogràfica de la seva població amb poca intervenció pública. A mi em sembla que els efectes dels tres models no només afecta econòmicament l'emancipació sinó també les relacions amb la família.Per tant, hi ha una doble vessant de la intervenció pública, l'econòmica (renda disponible) i la sociològica (la quotidianitat). I per últim, crec que en determinats països on el mercat públic funciona hi ha un menor sentiment de desafecció política...és una percepció meva amb impossibilitat de testar causalment, només amb correlacions.

    ResponderEliminar
  2. Jo proposo fer un pack 2x1: poden ajuntar aquest estudi amb el de la felicitat...

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top