La lectura de los Diarios Oficiales (BOE; DOUE; DOGC; BOPB; entre otros) es una práctica diaria que llevo haciendo durante muchos años y que resulta siempre de interés. Es una fuente inagotable de información de todo tipo (no sólo legal) y encierra no pocas curiosidades.

Una de ellas, por ejemplo, es la publicación en el DOGC de hoy del "Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Mc Donald's Sistemas de España Inc., sucursal a Espanya (Barcelona), per a l'any 2007", que fue suscrito el 10 de noviembre de 2006 y objeto de resolución en fecha de 16 de enero (pero no publicado hasta hoy, cosa singular).

De su lectura (recomendada), me quedo con la clasificación de rendimientos realizada para el cálculo de bonificaciones por productividad (artículo 40.a.4.b) y que es la que sigue:

"Preexcel·lent. El seu rendiment és sempre d'una qualitat excepcional. És la puntuació més alta.
Excel·lent. El seu rendiment supera sistemàticament els seus deures a la feina. Contribueix d'una manera destacada a l'èxit de l'empresa.
Bo. El seu rendiment assoleix el compliment dels seus deures normals a la feina. Es tracta d'un empleat que contribueix normalment, mitjançant una feina ben feta i de manera sistemàtica, a l'èxit global de l'empresa.
Necessita millorar. El seu rendiment no assoleix el compliment dels deures mínims a la feina. En aquests casos la prima és 0, i s'estableix un pla d'acció que, si no es compleix, pot comportar l'adopció d'accions disciplinàries.
Insatisfactori. El seu rendiment és inacceptable. Ha fallat en gran manera en el compliment des seus deures. La prima també és 0, i es poden adoptar mesures disciplinàries, per disminució voluntària i continuada en el rendiment normal de la feina."

Publicar un comentario

  1. Normalment solen trigar força temps a donar publicitat als convenis col·lectius, suposo perquè deu haver algun tipus de qualificació per si s'ajusta a la normativa laboral vigent (això ho sabràs tu molt millor que jo).

    Com a dada anecdòtica, fa cosa de mes i mig vaig estar buscant el conveni de la Cambra de Comerç de Bcn al cercador de convenis el Departament de Treball. Sabia que s'havia signat per les mateixes dates. Doncs bé, tampoc hi era. El van publicar al DOGC tot just fa un parell de setmanes.

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top