Este fin de semana tiene lugar una de las fiestas más in de las que se llevan a cabo en todo el mundo y parte del extranjero, "La Festa del Renaixement" en Tortosa.

No conocerla, disfrutarla y vivirla es un auténtico pecado (mortal para catalanes, venial para residentes allende Catalunya).

Empieza mañana, día 19 y acaba el próximo día 22. El programa completo puede obtenerse aquí.

Todo el pueblo se lanza a la calle, en una ambientación perfecta del siglo XVI.

Si un par de compromisos pueden ser esquivados (y se intentará que así sea), me escaparé para allá. No hay mejor momento y ciertamente tengo bastante abandonada la casa familiar. ¡ Nos vemos !

Publicar un comentario

  1. Com a tortosí recomano molt aquesta festa, però no aneu a passar el dia, aneu a passar la nit, realment la ciutat canvia molt respecte qualsevol dissabte a la nit. Si aneu de dia veureu que des de les 3 de la tarda fins les 6 tot està molt solitari, les hores punta són de 6 de la tarda fins mitjanit.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per la recomanació (que comparteixo).
    Hi aniràs aquest any?

    ResponderEliminar
  3. Doncs tinc un familiar al clínic, potser m'hi apropo a passar la nit de dissabte, però no ho sé... potser després d'11 edicions descansaré una.

    ResponderEliminar
  4. Cool Condition...
    Aquest any convido a una amiga de Manresa, espero seu passi molt bé, i q trobe algún tortosí q valgui la pena, pq ella seu val!!!

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top