Pues bien, hoy, conjuntamente con la colección de prensa gratuita que me entregan cada día al acercarme al Despacho a primera hora de la mañana, me entregan un curioso folleto con el lema "Carsharing: un cotxe quan el necessites", en promoción de Avancar, una empresa participada por la Generalitat, el Ayuntamiento de Bracelona, el Miisterio de Industria, TMB, FGC y otras empresas.

Interesante iniciativa que procuraré seguir un poco más de cerca, a ver qué resultados tiene este nuevo proyecto de "bicing automovilístico". ¿Alguna experiencia?

Publicar un comentario

  1. A mi em sembla una excel·lent idea, i penso que, a la vista dels problemes de manca de cotxes oficials, podrien començar a usar el carsharing consellers, secretaris generals, comissionats, directors generals etc, etc

    ResponderEliminar
  2. M'han comentat fonts ministerials que el primer que va fer el ministre miguel sebastián en saber el cost de seguretat i xofer és voler anul·lar o limitar el servei als actes dins la jornada laboral, però treure el desplaçament des de casa. Els primers dies anava en metro. òbviament li han dit que no ho faci per la seva seguretat.
    Però seria una opció que altres amb menys reconeixement públic prenguessin aquesta solució del Car-sharing.

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres ens acabem d'apuntar a Anglaterra a un que es diu streetcar. No l'hem provat encara, però trobem que és la millor solució per quan necessites el cotxe només un o dos cops a la setmana.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies pel comentari.

    Intentaré conèixer més al respecte i, quan l'hagi fet servir, confio facis una crònica al teu blog (que jo ja m'encarregaré de difondre per aquí). :)

    ResponderEliminar

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top