Yo no podré asistir, pero realmente vale la pena y me parece muy interesante. Con motivo de Barcelona Ciència 2007, os propongo la conferencia: "EL FUTUR DEL RECANVI D'ÒRGANS", que tendrá lugar el próximo martes, 30 de octubre, a las 19:30 h. en la redacción catalana de EL PAÍS (c/ Consell de Cent, 341, Barcelona).

Más información (en catalán por ser así la fuente):


EL FUTUR DEL RECANVI D'ÒRGANS
Les cèl·lules mare es poden utilitzar per regenerar teixits. Canviaran la medicina regenerativa i l´ús de les cèl·lules mare les actuals tècniques de transplantaments? Fins on es pot arribar? Amb el recanvi de teixits, es podrà retardar l´envelliment? Quines tècniques són ja una realitat? Són accessibles per a tothom? Aquests són alguns dels interrogants que ens plantejarem al pròxim debat de “l´Aula El País”.

*Intervindran*

Dra. Anna Veiga
Directora del Banc de Línees Cel.lulars del CMRB i Directora Científica de l'Institut Universitari Dexeus.

Dra. Blanca Miranda
Directora de la "Trasplant Services Foundation" de l´Hospital Clínic de Barcelona.

*Organitzen*

Aula El País i Direcció de Promoció de Cultura Científica de l´Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport de l´Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina.

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA*

Com que l´aforament de la sala és limitat, les persones que desitgin assistir han d´instriure´s amb antelació trucant al número 93 401 05 00 a partir d'avui, de 12:00 a 19:00 hores.

La reserva de places es tancarà quan s´hagi emplenat l´aforament. La inscripció és gratuïta i s´haurà de facilitar un telèfon de contacte i el número de DNI o passaport de la persona inscrita. Cada trucada permetrà acreditar dues persones. L´acte tindrà lloc a la seu de la redacció catalana d´EL PAÍS, carrer Consell de Cent, 341, Barcelona. Si per qualsevol circumstància imprevista s´hagués de cancel.lar alguna de les tertúlies, es comunicarà a les pàgines del diari.

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios, críticas, ideas, sugerencias, inquietudes.
Sin tus aportes, todos himajinamos menos.

(c) Daniel Vidal. Con la tecnología de Blogger.
 
Top